Oferta Revelion 2024

Oferta Revelion 2024

Hotel President ***  – pachet 3 zile – 1850 lei/1950 lei persoana/pachet

Oferta noastra include:

  •  Trei nopti de cazare in camera dubla standard/deluxe
  • Pensiune completa meniu fix  ( Dejun si Cina  in 30 Decembrie, Mic dejun si Dejun in 31 Decembrie, Dejun in 1 Ianuarie, Mic Dejun  in 2 Ianuarie)
  • Cina festiva in noaptea de Revelion
  • Cina festiva in noaptea de Carnaval
  • Tombola si concursuri cu premii surpriza in seara de Carnaval
  • Acces la piscina, sauna, jacuzzi si sala de fitness pe tot parcursul sejurului

Pentru perioada mai mare de 3 zile se percepe suplimentar pentru cazare 140 lei/pers/noapte la 3* standard  si 160 lei/pers/noapte la  3* deluxe.

Copiii sub 6 ani au cazarea si accesul SPA gratuit fara sa beneficieze de pat suplimentar. Copiii mai mari de 6 ani achita 80 lei/zi/copil patul suplimentar,micul dejun si accesul la SPA, iar valoarea la masa pentru copii este 600 lei/copil/pachet si este optionala. Copiii peste 14 ani sunt considerati deja adulti, pretul pachetului pentru ei fiind de 1300 lei/copil si beneficiaza de masa, pat pliant in camera cu parintii si acces SPA gratuit. Pentru copii este nevoie de un act de identitate copie/original care sa fie prezentat la receptie in momentul cazarii.

Optional contra cost pentru relaxare si rasfat va oferim:

  • Masaj de relaxare,anticelulitic,terapeutic,reflexoterapie,facial si capilar

Rezervarea este valabila dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea serviciilor, avans ce nu se returneaza in cazul anularii rezervarii (daca anularea rezervarii este din motive medicale avansul se poate folosi pentru un sejur viitor la noi in hotel). Restul de plata trebuie achitat pana la data de 10 Decembrie 2023.

Datele de check in si check out sunt flexibile,alegandu-se 3 zile din care una sa fie 31 Decembrie, checkin-ul se face la ora 14:00, iar check-outul la ora 12:00.

Camerele deluxe sunt dotate cu  halate de baie, camerele standard nu dispun de halate de baie si nici nu exista posibilitatea inchirierii.

Plata se poate face si cu tichete de vacanta.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Va asteptam cu drag!

arrow_upward